12 Nederlandse winkels waar ik mijn Bullet Journal spullen koop

12 winkels waar ik mijn bullet journal spullen koop

Het pimpen van je journal.

Om je bullet journal wat op te leuken kun je gebruik maken van plaatjes, stickers, stempels, stiften, noem maar op. Maar waar haal je nu de leukste spullen om van je bullet journal een kleurrijk feestje te maken?

Kopen, kopen, kopen

Buy Local

Hoewel alles wat je ziet op Facebook, YouTube of Instagram heel mooi kan zijn, moet je oppassen dat je niet alleen koopt, maar dit ook daadwerkelijk de spullen ook gebruikt. Ook ik ben schuldig aan het kopen en niet gebruiken, aan de ene kant omdat ik het soms zonde vind, maar aan de andere kant, als je de mooie washi die je ‘gehoard’ hebt niet gebruikt, dan gaat de plakkracht achteruit en is het dus niet meer lekker bruikbaar. Kortom, ik probeer tegenwoordig mijn spullen op te maken voordat ik weer wat koop. Maar soms……. dan kan je dingen niet laten liggen.
Hier dus een lijstje van 12 (Nederlandse) winkels waar ik mijn spulletjes koop.

Nederlandse winkels waar ik mijn bujo spullen koop

Meerleuks.nl

Meerleuks.nl

Een online winkel, met te leuke spulletjes, vooral stickers en washi. Elke keer als ik een nieuwsbrief ontvang ben ik geneigd om iets te kopen. Niet alleen zijn de spullen erg leuk, de eigenaresse van de winkel, Anita, zorgt er ook voor dat het een cadeautje is om te ontvangen! Ik zou zeggen ga een kijken op meerleuks.nl!

De inktpot

De inktpot.nl

waar ik me kan verlekkeren op alle notitieboeken die ze hebben. De regenboog van kleuren van de Leuchttum 1917, die bij mij op de boekenplank ook vorm begint te krijgen… De bullet journal die tot op heden mijn voorkeur heeft.

Action

Action

Ja, welke (bullet) journaler kent deze winkel niet. Ik vind het moeilijk om zonder iets knutselachtigs de winkel te verlaten. Vooral omdat je niet weet of ze het de volgende keer (als je het wel nodig hebt) nog hebben.

Boekenvoordeel

Boekenvoordeel

Een kleine sectie van deze winkelketen heeft ook knutselspullen. Inkt, stempels en gekleurde paperpads is wat ik hier koop.

BadAssPaperlover

BadAss Paperlover

Hier op Etsy vind je vintage papierwaar. Fantastisch voor je junk journal, maar ook om je (bullet) journal te versieren. Je kunt Esther ook vinden op Facebook, waar ze af en toe op zondag-ochtend ook life een online verkoop heeft.

Buitendelijntjes.nl

Buitendelijntjes.nl

Ben je een fan van de Travelers Company of de Travelers Notebook? Dan kan je hier alle spullen kopen van dit merk. Maar ook heel veel andere mooie “stationairy”  spullen. Ook hier wordt zorg besteed aan hoe de klant de bestelling ontvangt.

Artspecially

ArtSpecially

Ook een online winkel, maar bij mij vooral bekend als een beurs. Een beurs waar je als (bullet) journaler je ogen uit kunt kijken. Er is voor elk wat wils. Veel stempels en papier. Dus weet je nog niet wat je wilt, hou dan je geld in je zak en wacht tot dit evenement weer van start gaat!

Jacobi.

Jacobi.nl

Hier kun je van allerlei knutselspullen online kopen, maar ze hebben ook een winkel in Drachten. De online collectie is echter groter.

ArtJourney

ArtJourney

Er zijn verschillende winkels waar je hele mooie stempels kunt kopen, maar deze online winkel verkoopt de stijl die ik mooi vind. De rubberen stempels zijn gedetailleerd en van goede kwaliteit.

Stationary Heaven

Stationary Heaven

Ook een online shop, met hele leuke stickers. Dus ben je fan van Kawaii of andere schattige cartoon-achtige personages, hier zit je goed!

123inkt.

Voor stickerpapier, printpapier, cartridges. Ach, ze hebben van allerlei kantoorartikelen. Ik gebruik bijvoorbeeld de CD sleeves voor het opbergen van mijn stempels.

Paperpads .

Paperpads.nl

Zoek je gekleurd papier of mooie paperpacks, dan zit je goed bij Paperpads.

En waar koop jij je spullen?

Heb jij nog een winkel die ik echt niet mag missen! Laat het me weten via de comments.

En vind je het leuk wat ik schrijf, meld je dan aan voor de mailinglijst:

12 Nederlandse winkels waar ik mijn Bullet Journal spullen koop

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: