30 dagen minimalisme challenge

30 dagen minimalisme challenge

4 items op dag 4

Ik had er al eerder van gehoord, maar aangezien ik al veel had opgeruimd (dacht ik), had ik niet de illusie dat ik nog veel spullen kon weg doen. Totdat ik op youtube iemand tegen kwam die al voor de 3e keer de challenge deed. Dan moet ik het ook toch wel kunnen??

Spelregels

De spelregels van deze game zijn makkelijk. Eigenlijk moet je het doen met een vriend, maar als een hele facebook community het gaat doen, dan vind ik dat ook meetellen. 
Op de eerste dag van de maand doe je 1 artikel weg, dag 2 2 spullen, dag 3 3 spullen etc, etc. Op dag 30 heb je dan 465 spullen uit je huis verwijderd!

Waarom meedoen?

Genoeg te vinden in de medicijnkast

Ik doe graag mee aan spelletjes, nuttige spelletjes, dat dan wel weer. En in mijn ogen is dit nuttig. Niet dat je elke dag moet zoeken naar spullen die je weg ‘moet’ doen, maar kijken naar wat er weg kan. Bewustwording dus.

Dat moet met deze 30 dagen minimalisme challenge wel lukken!

Dus elke dag?

Ik moet bekennen dat ik niet elke dag op zoek ga naar spullen die weg kunnen, de weekeinden waarin ik toch al bezig ben met huishoudelijke taken helpen om op zo’n dag wel 3 dagen tegelijk te doen. Alhoewel dat aan het eind wel lastiger gaat worden….
Dat is de reden ook waarom je met minder begint, zodat je leert spullen weg te doen. Hoe verder in de maand, hoe makkelijker het wordt (zeggen ze. We zullen dat zien).

Als dit online komt zijn we op dag 16 en dat ga ik zeker redden! 
Dit zijn dus al 136 items die de deur uit zijn/gaan!

Minimaliseren kun je leren

Op de facebookpagina “Minimaliseren kun je leren” kun je de volgende aftekenkalender downloaden (je moet wel lid worden van deze leuke groep),

Commentaar of een vraag, laat het achter (je).

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.