Augustus Bullet Journal Setup

Ik ben weer terug in mijn vertrouwde LeuchTurm Bullet Journal. Hoewel het formaat van de Travelers Notebook me ook wel bevalt, voelt het toch ruimer om te schrijven in een A5-formaat journal. En ik mis de pagina nummers (en de index)….Het zelf opschrijven komt er niet van en als ik dan iets moet zoeken… dan kost dat tijd. Kortom weer terug in de LT voor de rest van het jaar. Tenminste daar gaan we voor….

Thema & quote

Het thema van mijn maandblad is maar weer eens Harry Potter. Ik hou van de films, de boeken, de karakters. Ze passen in mijn denkwereld. De quote die ik erbij heb gezocht komt dan ook van Harry Potter en laat me herinneren dat ik mag geloven in wat ik doe.

Augustus Bullet Journal Cover Page

Versimpelen

Mijn bullet journals worden ook steeds soberder, het hoeft ook niet meer zo uitbundig, het past niet bij me. Trackers vergeet ik zodra ze uit beeld zijn en ik heb niet altijd al mijn kleurtjes (meer) bij me om dingen mooi te maken.

De bullet journal is voor mij een vaste verzamelplek waar ik mijn actiepunten en gedachten in kwijt kan. Ik doe nog wel aan tracking, maar dan in Notion, een app. Deze laat me elke dag “in the face” de tracker zien, die ik dan dus ook braaf invul.
Aan het eind van de week of maand bekijk ik de statistieken en neem me vervolgens voor het de volgende keer beter te doen šŸ˜‡.

Kortom alleen een coverpage en het overzicht van de maand, die ik gebruik om te zien wat er aan komt.

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.