Plan met me in september, setup september

De vakantie is hier (eindelijk) over en het “echte” leven kan voor iedereen weer beginnen hier in huis. De agenda loopt langzaam weer vol met allerlei activiteiten, vergaderingen etc.
De opzet van deze maand heb ik anders gedaan als anders, kijk maar mee :).
Hier mijn Bujo setup september.

Maandopzet

Al enige tijd loop ik met het idee om een startpagina voor de maand te maken, je weet wel die kleurige plaatjes die je ziet op Pinterest…En daar zag ik ook een keer de maand opgezet in een cirkel. Deze maand het er dan van gekomen om hem te maken, natuurlijk maakte ik de fout om de lijnen in inkt door te trekken naar het midden, terwijl ik daar iets neer wilde zetten, maar ik heb er aardig om heen kunnen werken.

Weekopzet

Ook de opzet van de week is (weer) veranderd, het is de bedoeling dat ik elke dag de dag reflecteer en alles wat goed ging of wat beter kon op de rechterpagina neerzet. We zullen zie hoe en of dat werkt.
De rest is bijna hetzelfde gebleven.

Challenges

Ook in deze opzet had ik een complete miskleun door de challenge van augustus erin te schrijven. Daar kwam ik pas achter toen ik bijna bij het eind was:”sept had toch maar 30 dagen…..”. Mijn creatieve brein schoot in de kast waar nog wat washi lag en daar zaten ook (nog nooit gebruikte) washivellen in! Wouw, das leuk! Kortom, mijn creativiteit is weer aangewakkerd en we hebben wat leuk spulletjes gekocht die we binnenkort (hopelijk) gaan gebruiken….

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.