Bujo Opzet September

In september begint “alles” weer, dus ook de “normale” opzet van mijn Bujo. Meer dan ooit is het in september nodig om het overzicht te behouden en me niet te verliezen in alles wat gedaan moet worden. Kortom het wordt een drukke maand, waarin ik de Bujo rustig probeer te houden.

Laatste maand

Tevens is dit de laatste maand die in mijn Bujo kan, we mogen dus weer een nieuwe gaan inrichten, maar daarover vast volgende maand meer šŸ˜‰

Hallo September

Hallo September #helloseptemberMooi en practisch, deze layout is al vaker op Pinterest voorbij gekomen en hij blijft mooi. Ik heb de “hoofdevenementen” erin gezet, de rest komt in de maandelijkse en wekelijkse setup’s te staan.

Quote maar een keer in het Engels, want anders rijmt het niet šŸ˜‰

Maandelijkse setup

MaandoverzichtIk ben er nog niet helemaal uit of ik mijn maandverdeling ga verdelen in de Boho Berry stijl; hele dag/ochtend/middag. Ik heb wel (een deel van) mijn habittracker verplaatst naar het maandoverzicht. Ten eerste: dat scheelt een keer alle dagen van de week opschrijven
Ten tweede: ik hoop een beter overzicht te hebben tussen de relatie dag en het uitvoeren van de (gezonde) gewoontes.

Overige pagina’s

Terug van weggeweest in September: de ik ben dankbaar voor, dit worden waarschijnlijk alleen woorden. In tegenstelling tot mijn herinneringen van September, waar ik mijn tekenkunsten ga ontwikkelen.

 

Wekelijks overzicht

De afgelopen 3 weken maak ik al dezelfde (idee: Pinterest), met een paar kleine tweaks hier en daar, bevalt deze me prima en wat bevalt, dat moet je niet veranderen.

 

 

 

 

Kortom we zijn klaar voor een nieuwe start van het het schooljaar šŸ˜‰

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.