Bullet Journal Setup December 2020: review

Terugkijken en vooruitblikken

Het is al bijna weer december. Dus weer tijd voor een Bujo setup december 2020. December is voor mij altijd de maand van terugkijken naar het afgelopen jaar en plannen maken voor het nieuwe jaar. Terugblikken is niet alleen goed om te zien wat er allemaal is gebeurd dit jaar, welke gebeurtenissen indruk op je hebben gemaakt, wat je allemaal bereikt hebt of wat je gedaan hebt. Met deze kennis kun je ook het nieuwe jaar ingaan. Wat zijn de dingen die je anders zou willen doen, wat wil je bereiken, doen, leren in 2020?

Ook maak ik elk jaar een overzicht van de highlights van het jaar. Dat geeft een snel overzicht wanneer je weer eens denkt: “Wanneer was dat ook alweer?”

Vaste items

De voorpagina van setup december 2020 is gelijk aan alle voorpagina’s die ik deze Bullet Journal heb gemaakt. Een simpel design van de initiaal met daaronder een kleine kalender.
Creatieve ideeën kun je vinden op mijn Pinterest Board December Bullet Journal .

Bujo Setup December 2020

Ook het maandoverzicht is niet anders.

December 2020 Setup

Ik heb wel een onderdeel voorbereiden 2021 toegevoegd, over deze punten moet ik komende maand gaan nadenken of deze moet ik afronden of voorbereiden.

Nadenken over Bullet Journal 2021

Ideeen Bujo 2021

Mijn discussie met mijzelf is vaak: ”Koop ik een nieuwe bullet journal voor het nieuwe jaar of ga ik door in de Bujo waarin ik nu werk?”
Ervaring leert dat ik 2-4 bullet journals per jaar gebruik. Het liefst heb ik minimaal 3 maanden (1 kwartaal) in een bullet journal. In mijn geval is dit (inmiddels) ca. 12 bladen per maand (excl. notities) en dus heb ik ca. 40 pagina’s nodig. Zoals het er nu naar uit gaat zien, hou ik ca. 26 pagina’s over. Ik denk minder aangezien ik nog aan het brainstormen ben wat ik allemaal wil in 2021 en wat ik wil vastleggen van 2020. Ook hoop ik het thema ‘Versimpelen’ van 2020 vast te houden en 2021 in één Bujo te kunnen vastleggen (wie weet 🙂 ).

Kortom ik heb ik in mijn setup december 2020 ook 2 bladzijden gereserveerd voor ideeën voor mijn nieuwe Bujo 2021

Bullet Journal 2021

Heb jij al ideeën voor je bullet journal voor 2021? Ga je door in je bullet journal of koop je elk jaar een nieuwe? Ik ben benieuwd waarom je kiest voor het een of het ander. Laat het me weten in de comments

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.