Bullet Journaling in TN is niets voor mij

Sinds augustus maak ik gebruik van de Fernweh notebook. Met losse inserts is het makkelijk om over te gaan naar een nieuwe insert en om lijsten apart te houden. Maar bevalt het me?

Hoewel het TN formaat handzamer is om mee te nemen en het heel makkelijk is om de inserts eruit te halen en zo makkelijk in is te schrijven… ik mis mijn Leuchtturm… en ik vraag me af waarom…

Is het de schrijfruimte?

Wat betreft schrijfruimte kom ik niet tekort en aangezien ik geen decoraties aanbreng is het zeker genoeg. Hij is makkelijk mee te nemen, makkelijk aan te vullen….. maar het voelt niet goed.
Ik mis de pagina nummers en hoewel het makkelijker is om over te gaan naar een nieuwe inserts, is het bijhouden van een Index dan weer ingewikkelder

Is het de kleur?

Wanneer je inserts gebruikt blijft de buitenkant altijd hetzelfde…de inserts kun je natuurlijk gekleurd kopen (alhoewel de dot inserts niet heel ruim te verkrijgen zijn). Een nieuwe insert voelt toch minder “nieuw” als een nieuw dik ‘ schrift’ .

Het is het gevoel

Kortom ik heb geen klik met de losse inserts en wel met een nieuwe, gekleurde, met genummerde bladzijden en gekleurde lintjes, krakend opengaand wanneer nog nieuw, met harde kaft ‘ schrift. In 2020 gaan weer starten met een Leuchtturm….. tenminste dat dachten we…

Use your stash

Ik heb opgeruimd en vond natuurlijk nog wat lege Bullet Journals van verschillende merken. Sommigen vind ik het echt niet waard om in te bullet journalen, maar ik had ook nog een MUS bulletjournal liggen. Die moet eerst maar gebruikt worden, want aangezien we willen minimaliseren gebruik ik de Engelse term “use your stash” vaak voor mezelf, als ik weer “iets glimmends zie”… kortom de Leuchtturm moet nog even wachten…

En de Fernweh

En de Fernweh? Die is heel fijn voor de lijsten die ik niet vaak gebruik en de planning van blog artikelen en de verzameling van quotes en andere interessante dingen.
En de kleur… die vind ik nog steeds erg mooi

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.