Collect beautiful moments (en spullen) bij ArtSpecially

Ik ben slecht in mezelf verwennen met dingen die geld kosten of me te begeven in gezelschappen van meer dan 50 mensen. Maar soms wil je wat en ik werd enige tijd geleden getriggerd door Facebook door het event ArtSpecially. Een stempelevent. Ik hou van stempelen, mixed media en overige knutselactiviteiten. Dus mijn stoute schoenen aangedaan en een kaartje besteld.

Observeren

Dus vroeg op pad, want ’s morgens is het altijd minder druk..
Ik kon een vrij lege parkeerplaats oprijden en zo naar binnen lopen. Daar werd ik opgewacht door 2 aardige heren van ArtSpecially, die mijn ticket inspecteerden en me mijn goodiebag gaven. Deze snel in mijn tas gedaan, de eerste buit was binnen. Langzaam langs de (nog met lint) afgezette “route”  gelopen, want de kraampjes gingen pas om 10:00 open. Ik had dus nog een uurtje ;). Aan het eind was een koffiehoek, alwaar ik mezelf trakteerde met een cappuccino. Toch maar die goodiebag even bekijken om te zien of er niet iets inzat wat ik zou willen kopen (of eventuele kortingsbonnen).
Toen langzaamaan naar de workshop die mij leuk leek. Ik stond er met mijn neus bovenop, dat scheelde en toen het 10:00 was leek het of de hel losbarstte, de hele vrouwenmeute stortte zich op de workshophoek…. was ik blij dat ik maar 1 stap hoefde te zetten….. moest alleen nog even een stoel ritselen, maar ja, een plek is een plek en zo netjes was iedereen dan ook wel weer.

Technieken leren

Genoten van de workshop, gekozen omdat er materialen werden gebruikt die ik nog nooit had gebruikt, maar wel had zien gebruiken en dat vind ik fijn. Ben van het eerst zien en dan geloven, dus het is fijn dat zo’n workshop je in de gelegenheid stelt om met het materiaal te werken. Kijken of het wat voor je is… Leuk van ArtSpecially dat je er zoveel verschillende workshops zijn.
Na de workshop werd dit materiaal dan ook op het boodschappenlijstje gezet..

Boodschappenlijstje en budget

Ik had bekeken wie er allemaal op de beurs van ArtSpecially stonden en op basis daarvan een wensenlijstje/boodschappenlijstje gemaakt. Dat was maar goed ook, want zo’n beurs is toch wel erg overweldigend. Tevens had dat boodschappenlijstje me een leidraad gegeven voor een budget. Omdat ik mezelf ken, heb ik voor deze gelegenheid mijn budget van die dag contant meegenomen. Onder het motto, op = op!!

Collect beautiful moments

Het was mooi om op de beurs te lopen, om alle mensen te zien die met hun hobby bezig zijn. Het ruilen van de Artist Trade Cards was ook een happening op zich. Ik moest eerst eens kijken hoe het “spelletje” werkte, maar daarna was het makkelijk. Volgend jaar maar meer kaartjes maken, de technieken die gebruikt zijn om deze kaartjes te maken zijn zo divers.

En spullen

Soms vraag ik me af, bij het zien van alle spullen die gekocht worden, hoeveel tijd iedereen heeft. Maar ook mijn verzameling gekochte materialen mag er zijn… gelukkig vindt het evenement maar 1x per jaar plaats. Ik merk wel dat als ik iets meer geld uitgeef het materiaal ook beter is en dus langer meegaat. Toch heb ik nog over van mijn budget… maar ik merkte ook dat ik wat ben vergeten te kopen, want voor rubber stempels heb je materiaal nodig om ze op het blok te zetten….

Conclusie

Herinneringen mogen ook geld kosten en het loont om wat meer geld uit te geven aan spullen waarvan je weet dat je ze (vaak) gebruikt.
Tevens is het verstandig om een boodschappenlijstje te hebben en een (maximum)bedrag met jezelf af te spreken wat je wilt uitgeven.

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.