Je werk voorbereiden op de vakantie

Nee, niet je werk voor bereiden ÓP vakantie, denken aan je werk op vakantie, dat is geen vakantie. Nee, ik bedoel dat je je nu vast voor bereidt op je vakantie.

Het lijkt nog heel lang te duren, de zomervakantie. Maar sommige geluksvogels zijn nu al bezig met hun vakantie. Heerlijk voor de meute aan, voordelig rondtrekken. O, daar droom ik van, maar voorlopig moet ik het nog even doen met de schoolvakanties.

In mijn eentje

Mijn werk wordt in principe uitgevoerd door 1 persoon, ik dus… en als ik dus met vakantie ben, dan doet niemand het. Nou, ja, dat is niet helemaal waar, maar als het geen prioriteit heeft dan blijft het gewoon liggen. Mijn collega’s kunnen ook wel het e.e.a. overnemen, maar indien dit niet hoeft, doen ze dit liever niet. En ik geef ze daarin geen ongelijk.

Een cursus

Nu zou je denken, da’s toch makkelijk, je voorbereiden op de vakantie, zeker als je in je eentje bent. Maar dat viel mij nog wel eens tegen. Vaak was ik de laatste dag voor mijn vakantie nog druk bezig zaken af te ronden (of op te pakken) en daarmee sluit je niet lekker de deur achter je dicht.
Via de site van Meereffect kwam ik de Vakantiebooster tegen. Een cursus die je voorbereidt op de vakantie… het moet niet gekker worden. Maar ik heb toch het geldbedrag neergelegd voor deze cursus. Waar heb je vakantiegeld voor, toch?! :).

Vakantiebooster

De vakantiebooster neemt je stap voor stap, week na week, mee richting je vakantie. Het laat je aan alle punten denken (soms zelfs meer dan waar ik zelf aan had gedacht) en creëert zo, met behulp van checklisten, een hele relaxte overgang naar je vakantie en zelfs zodanig dat je ook de eerste dag na je vakantie nog best relaxt thuiskomt.

Kortom, investeer in deze cursus en heb er levenslang profijt van! Of in elk geval deze vakantie.

hammock

p.s. de procrastinator procrastineert met dit weer vaak om een stukje te schrijven…. dus vandaar de onregelmatige posting! Happy Summer!!

 

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.