Keek op de week in je Bullet Journal

Hoe zorg je dat je “on top off” je doelen blijft en zie in de waan van de dag niet vergeet. Ik haal de “keek op de week” weer terug in mijn bullet journal, zodat ik niet vergeet wat mijn doelen zijn.

Keek op de week

Wil je dingen veranderen dan moet je weten wat er is gebeurt, zodat je leert van hetgeen wat je wat je hebt gedaan. En je kunt het dan gaan aanpassen als je dat wilt. De keek op de week helpt je daarbij

Vragen die ik me wekelijks stel in mijn keek op de week.

Wat ging er goed?

Het is altijd belangrijk dat kijkt naar wat er allemaal goed of misschien fantastisch ging de afgelopen week. Hier is de kans om jezelf een schouderklopje geven! Er is altijd wel iets om trots op te zijn!

Wat kan er beter?

Niets is fout! Maar er zijn vast dingen die beter kunnen, of wat meer aandacht kunnen krijgen. Mijn valkuil is dat ik mijn werk perfect volg, maar dat ik de doelen die ik voor thuis blijf uitstellen.

Wat heb ik geleerd?

Je bent nooit te oud om te leren! Ik merk dat er altijd wel iets is wat nieuw is en wat ik dus geleerd heb. Het is leuk om te zien wat je allemaal leert!

Hoe ging het met de gestelde doelen?

Nu begint het echte werk en ga je je afgelopen week eens goed onder de loep nemen. Heb je kunnen werken aan je doelen, heb je de doelen gehaald en waarom wel of niet?

Welke doelen pak ik komende week aan?

Wanneer je hebt bepaald hoe het de afgelopen week ging, kun je nieuwe plannen maken voor een nieuwe week. Zorg ervoor dat het duidelijk is wat je moet doen om het tot een succes te brengen! Visualiseer je einddoel en bepaal met welke stappen je daar komt.

Keek op de week in je bullet journal
Keek op de week in je Bullet Journal

Vol goede moed de nieuwe week tegemoet

Nu alles uit je hoofd is in deze keek op de week, ben je klaar voor de komende week.
Doelen gesteld, dus op naar de volgende keek op de week.

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.