Keuzes maken. Welkom 2018

Het is alweer 2018. Januari, een periode van goede voornemens en een nieuwe start.
De review die ik in december heb gedaan (lees deze hier terug), heeft me aan het denken gezet. Wat wil ik eigenlijk, wat zijn mijn dromen, mijn doelen?

Bucket List

Heb je ook een bucketlist? Zo’n lijst met dromen en wensen van alles wat je zou willen doen? Het is leuk en goed om regelmatige naar deze lijst te kijken, want als ze op deze lijst blijven staan en je doet er niets voor dan blijven het vaak dromen. Toch ben ik van mening dat, wanneer je je dromen uitschrijft en ze regelmatig bekijkt, dat er miraculeus toch stappen voor je gepresenteerd worden. Het is echter aan jouw om ze op te pakken.

Zo heb ik al jaren tekenles op mijn bucketlist staan. De reden dat ik dit nog nooit heb gedaan: dan was er geen geld (creatieve hobby’s zijn duur), of geen tijd (kinderen kosten soms heel veel tijd).

Keuzes maken

Dit jaar heb ik de keuze gemaakt om wel een cursus te volgen (in elk geval een proefles :), maar ik denk wel meer). Waarom nu wel? Ik heb het afgelopen jaar veel aan mijn creatieve kant gewerkt en ik voel dat ik daar ontspannen van word en het me een hoop energie geeft (wat ik goed kan gebruiken). Kortom, ik ga geld besteden aan iets wat ik al heel lang wil en hoop dat het me de tips geeft die ik nodig heb.
En als bonus kan ik dan weer een item van mijn bucketlist halen ;).

Blog

Wat betreft de blog, deze blijf ik gebruiken, maar de wekelijkse stukken schrijven vind ik minder leuk als het creëren van kunstwerkjes, dus ik zal minder regelmatig posten. Want ik vrees dat ik op de cursus ook huiswerk krijg… dit gecombineerd met (huiselijk) werk…. ook mijn dag bestaat maar uit 24 uur.

 

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.