Level 10 Life

Het bullet journalen in mijn Mus, bracht me weer op het pad van ‘Level 10 Life’. Dit n.a.v. de cirkel die in de Mus wordt geprint. Ik heb al eerder over deze cirkel van level 10 life geschreven. Het origineel komt uit het boek van Hall Elrod: Miracle Morning.

Bereik je level 10 doelen

De cirkel kun je op verschillende manieren gebruiken: aan het begin van het jaar vul je hem in en aan het eind van het jaar (of aan het eind van je bullet journal) evalueer je hem weer en kijk je waar je op dat moment staat.

Het is natuurlijk jammer dat je op het eind van het jaar moet concluderen dat er niets is veranderd, maar heb je er ook wat aan gedaan?

Doelen per maand

Ik probeer dit jaar voor elk van de 10 punten een doel vast te stellen voor de maand. Deze moeten natuurlijk ook overeen komen met de doelen die ik me voor dit jaar had gesteld. Deze doelen kunnen vaak geschaard worden onder een van de Level 10 categorieën, dat houd mij scherp op mijn doelen die ik wil halen aan het eind van dit jaar.

Februari setup

Mijn maandelijkse setup is simpel: links de dagen van de maand met de eventueel belangrijke afspraken die ik heb.
Rechts de doelen van de maand, deze doelen komen uit de volgende bronnen die ik elke maand bekijk:
– 20 in 2020 (“de goede voornemens)
– kwartaal doelen (sub-onderdeel van de 20 in 2020)
level 10 life
visionboard
minimaliseren week voor week spread

Februari Montly Setup
Februari Maandelijkse Setup

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.