Mei Bullet Journal Setup in een Travelers Notebook

De maand mei ben ik zoveel mogelijk niet thuis, tenminste dat is de bedoeling. Daarom wil ik zo min mogelijk meenemen en maak ik voor deze zomermaanden maar weer eens gebruik van mijn Travelers notebook.

Waarom een Travelers Notebook

Travelers Notebook
Travelers Notebook

Het voordeel van een travelersnotebook is dat je losse inserts kunt gebruiken. Tegenwoordig hebben ze ook ook dotted inserts, dus je bullet journal kun je nu ook in een dotted versie in je bujo doen.
In de losse inserts kan het makkelijker zijn om lijsten bij te houden die een wat langere levensduur hebben, of misschien je daily journal als een los element toch bij de hand te hebben.

Het nadeel van een travelers notebook en de reden waarom ik toch altijd weer teruggrijp op mijn LT is dat ten eerste de paginanummers niet standaard zijn genummerd en ten tweede dat ik die kleurige rij bullet journals op mijn boekenplank toch ook wel wat vind hebben.

Maar waarom dus nu wel een Travelers notebook? Omdat ik deze maand aan de “travel” ga zo min mogelijk spullen mee wil nemen. Maar ik wil wel mijn werk kunnen doen en mijn hobbies uit kunnen voeren. Dat betekent dat ik zo compact mogelijk alles wat ik gebruik toch wil meenemen.
Dus in mijn Travelers notebook zit mijn bullet journal, tekenpapier en mijn ‘morning journal’.

De vakantie komt eraan

Mijn mei bullet journal setup bevat de zomerse kleur geel. En omdat ik nog steeds bezig ben om mijn grote hoeveelheid washitape te gebruiken, vul ik deze her en der aan met de kleurige streepjes papier.
De vakantie komt inzich dus een paklijst is handig, zodat ik in de loop ernaar toe deze kan aanvullen met de dingen die ik niet wil vergeten.

Kortom mijn mei opzet bevat een paklijst en de zomerse kleuren 😉.

Paklijst
Paklijst
Hallo Mei

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.