Mei Review en Juni Plan met me

Het zonnetje schijnt en de temperaturen zijn zomers, tijd voor Juni! En om even terug te kijken op mijn opzet in de Bullet Journal van de afgelopen maand.

Review Mei

Deze maand heb ik met een thema gespeeld, n.a.v. een bezoek aan de Harry Potter Exposition had ik besloten de maand mei de wijden aan HP. Pinterest is je beste vriend als je zoekt naar Harry Potter. Ik vond het het leukst om elke week een boek/film centraal te stellen. Dit zie je vooral in de weeklies.

Dailies

De dailies en ook eventuele challenges staan in het teken van Harry Potter.

Conclusie

Omdat het zo leuk is om in dit thema te werken en omdat ik nog 2 boeken te gaan heb (of 3 films) ga ik in juni nog even door met dit thema.

Plan juni met me

Maandoverzicht

Deze maand toch weer eens wat anders proberen. Aangezien de dagen waarin je buiten kan vertoeven langer zijn wil ik me meer richten op het terugkijken op de dag en dit verwerken in een kort journal moment. Ik hoop dat ik er de tijd en de energie voor heb want het wordt een hectische maand…

Monthly June

Herinnerings- en Dankbaarheidpagina

Deze blijven gelijk aan die van mei, de herinneringen in tekeningen en de dankbaarheid in tekst, misschien gaan we daar wat handlettering toepassen… afhankelijk van de beschikbare tijd :|.

Trackers

Deze worden versimpeld, de grafische lijnen blijven en ook de ultimate productivity challenge principe, maar dan in de vorm van een tracker voor hoe ik het doe met mijn doelen..
Dus deze maand geen moodmandala, uitgebreide trackers, maar lekker simpel en ik ga lekker tekenen ;). Deze zijn (vooral) te vinden op Instagram.

 

Ultimate Productivity Challenge Juni Welbevinden

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.