Mijn November Bullet Journal Setup

Bullet Journal Setup November

Klaarmaken voor het eind van het jaar

We zitten alweer in het laatste kwartaal van het jaar en veel projecten moeten de komende periode tot een eind worden gebracht. Het focus in deze november Bullet Journal setup ligt dan ook op de projecten die afgerond moeten worden en de projecten die ik (zelf) afgerond wil hebben. Aangezien er altijd een hoop ‘moet’ in december en de tijd per dag er niet langer op wordt is het goed om te inventariseren wat er nog allemaal moet gebeuren.

Focus van de maand

pexels-photo-113734.jpeg
Photo by Snapwire on Pexels.com

De persoonlijke focus van de maand ligt deze maand bij het water drinken. Ik ben gewoon niet zo goed in het drinken. Koffie wil prima, maar dat schijnt niet echt te hydrateren, dus is de aanvulling met water zeker nodig.
Vorige maand heb ik gebruik gemaakt van de “Productivity Tracker” om een paar van mijn ‘habits’, waaronder het water drinken te registreren. Hierbij werd al snel duidelijk dat ik de 1l per dag niet (eens) haalde… Vorige week heb ik me dan ook meer gefocust op het drinken van water. En nu ik dit schrijf realiseer ik me dat ik nodig weer een slok moet nemen… Dus aan deze gewoonte wordt hard gewerkt.

November Bullet Journal Setup Thema

Om nog maar even bij de spread van vorige maand te blijven, ‘de sterren in mijn dag‘, gebruik ik in deze november Bullet Journal setup, een andere vorm van lichtgevers, de lantaarns. 11 November wordt in deze regio gevierd en lampionnen geven een gezellig licht in het donker. Het gebruik van een thema geeft een pagina wat meer om naar te kijken en de lampionnen zijn niet moeilijk om te tekenen.

doodles toevoegen

Sprint naar het eind van het jaar

De setup van deze maand is vooral gefocust om afronding te geven aan alles losse eindjes van dit jaar. De maandelijkse review laat me zien waar ik aan moet werken en waarin ik nog wil werken. De review leert me elke keer weer nieuwe dingen. En laat me zien wat ik allemaal al gedaan heb!
Heb jij elke maand een nieuwe setup of telkens dezelfde? En kijk je terug op de maand wat je allemaal gedaan en bereikt hebt? Laat het me weten in de comments.

Opzet maand en focusprojecten

Wil je op de hoogte worden? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Subscribe

* indicates required

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.