Vakantie Bullet Journal – Vakantie Setup in een TN Passport

De vakantieperiode breekt aan, en dat betekend dat ik minder acties heb die ik in mijn bullet journal kwijt moet. Ook heb ik er een hekel aan om mijn, toch wel werkgerelateerde, bujo mee te nemen op vakantie. Maar hoe zorg ik dat ik toch mijn hoof leeg houdt en geen dingen vergeet? Met mijn Mini Bullet Journal in mijn TN Passport!

TN Passport

Heel lang heb ik de passport gebruikt als portemonnee, maar met de komst van Corona en de tijd die ik wil besteden aan de dingen die ik leuk vind, wordt het tijd dat mijn TN Passport wordt ingezet om creatiever te gebruiken. De TN Passport is het kleinste formaat van de Travelers Notebook Company (of Midori)

TN Passport

Vakantie Setup

Omdat ik meer wil schetsen en schilderen gedurende de vakantie, maar ook wat we de dag hebben gedaan heb ik de volgende inserts in mijn TN:

Vakantie Setup Inserts TN Passport
Inserts voor mijn vakantie setup
  • Schetspapier, voor de schetsjes die ik onderweg maak (008)
  • Watercolor papier, voor de aquareltekeningen die ik wil maken (015)
  • Plain insert, tbv mijn “bullet journal” of misschien wordt het wel een gewoon journal, we zullen zien. (003 (deze had ik nog liggen, anders had ik waarschijnlijk de 014 (dot grid) gebruikt)
  • Insert met lijnen, voor notities en ideeen voor dit blog (001)

Bullet Journal Setup

Omdat ik niet teveel wil nadenken tijdens het gebruik, het aantal bladzijden in de TN beperkt is (64) en ik er heel juli mee “moet” doen. Heb ik hem al helemaal ingericht. Niet helemaal mijn ding, maar ik wil geen bladzijden te kort komen en nu moet ik mij houden aan de pagina die aan de dag is gekoppeld. Ik heb wel ruimte gemaakt voor extra informatie en wat plaatjes om alvast wat in de stemming te komen.

Mini Bullet Journal on the go

Kortom met mijn mijn vakantie opzet kan ik mijn Bujo toch overal meenemen en mijn creativiteit door niets anders dan door mezelf laten tegenhouden. De TN Passport is klein dus makkelijk mee te nemen en snel te openen om iets toe te voegen of een tekening te maken.

Hoe blijf jij productief in de vakantie?

Vakantie Bullet Journal

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.