Minimaliseer de stroom berichten in je inbox

Misschien heb je net zo als ik verschillende mailboxen voor de verschillende petten die je in het leven draagt. Mijn “oude” mailadres gebruik ik altijd voor het aanmelden voor nieuwsbrieven of wanneer je je mailadres moet opgeven om voor een of andere interessante freebie in aanmerking te komen.

Minimaliseer het aantal berichten

Nu ik het drukker heb liep deze mailbox wel heel erg vol. Mijn teller liet 1278!! berichten zien… Hier moest iets aan gedaan worden! Kortom, ik ben een uur verder en de box is geleegd!
Ik heb vooral veel nieuwsbrieven, die ik eigenlijk al niet meer las, opgezegd en alle “reclame” verwijderd, zo’n 99% van de berichten!
Het loont dus de moeite om regelmatig (1 a 2 keer per jaar) eens door je berichten te struinen en kritisch te kijken of je deze nog wel leest of alleen opent of gelijk weggooit.
Het ‘ voordeel’ van het niet weggooien is dat ik nu precies kon zien welke ik moest opzeggen, maar bij het binnenkrijgen is het misschien verstandig om gelijk te beoordelen of je nog wel interesse hebt, afmelden is zo gedaan. En als je het in te toekomst toch weer tegenkomt en interessant vind, meld je je gewoon weer aan!

 

 

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.