November 2021 Bullet Journal Setup

Hallo November

Wat gaat de tijd toch snel, het is alweer november!! Het eind van mijn Bullet Journal komt ook al rap in zicht, ik hoop dat ik het red om november en december er nog in te krijgen… Deze keer een quote van Etty Hillesum. Omdat het voor mij waar is wat ze zegt, ik lees veel boeken, maar het gaat er vooral om wat je ermee doet! Meer vertrouwen in wat ik zelf weet en kan… maar schijnbaar heb ik toch een bevestiging nodig in de vorm van “het geschreven woord”.

“Je met meer leren vertrouwen op je eigen ervaringen en waarnemingen en intuïtie en niet denken dat je alles uit boeken moet halen”

Etty Hillesum
November 2021 Bullet Journal Setup
November 2021 Bullet Journal Setup

Of internet tegenwoordig. Dus dit is een quote waar ik deze maand aan wil werken. Meer vertrouwen op mijn eigen ervaringen, waarnemingen en intuïtie.

Hier mijn November 2021 Bullet Journal Setup:

Monthly Overview

Ik blijf toch bij de simpelheid van deze maandelijkse overview. Het is voor mij ook meer een trigger om te zien wat er de komende maand allemaal gepland staat. Wat moet er af en welke afspraken staan er gepland (en moeten daar nog dingen voor voorbereid worden?) . Het aantal projecten wat af moet deze maand is niet zo groot en ik wil er voor mezelf ook niet teveel bij zetten er staan al genoeg potjes op het vuur.

Monthly Overview

Mijn weeklies

Ik miste mijn weekly overview, aangezien ik het zonde vond om hier een hele pagina aan te besteden heb ik hem de afgelopen weken weggelaten. Toch miste ik het, en dus voeg ik het voor november weer toe. Dat is het makkelijke van een Bullet Journal. Ik miste het omdat ik het toch fijn vind om op te schrijven wat er allemaal aan komt deze week (een beetje hetzelfde als de montlhy, maar dan op weekniveau). Daarom gebruik ik nu de linkerkant van de pagina om een weekoverzicht te maken en de rechterkant van de andere pagina kan ik gebruiken om random notities neer te zetten.

Weekly Overview

Bullet Journal 2022

Bullet Journal 2022 Wel/Niet/Misschien

Het is goed om op tijd na te denken over de inrichting van je volgende Bullet Journal. Daarom heb ik daar een pagina voor gemaakt. Hier kan ik de dingen opschrijven die ik graag meenemen, die ik NIET wil meenemen en de lijsten die eventueel mee mogen, maar waar ik nog niet zeker van ben. Op de rechterpagina kan ik eventueel wat schetsen van lay-outs maken.

November 2021 Bullet Journal Setup, vast vooruitkijken naar 2022

Kortom in November kijk ik vast vooruit, naar wat ik in 2022 wil doen. Welke Bullet Journal zal ik kopen (en vooral welke kleur).

Ben jij ook al bezig met het kijken naar een nieuwe Bullet Journal, of heb je misschien al eentje klaarliggen voor 2022? Welk merk gebruik je en ben je daar tevreden over? Laat met het weten in de comments

Andere November Setups

November 2017

November 2020

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.