November review en december Bullet Journal setup

November was, zoals te lezen in mijn vorige blog, niet de meest optimale maand. Maar toch, als ik terugblader is het wel een productieve maand geweest. Bij alle punten, wat betreft werk, zijn afgevinkt en ook de meeste actiepunten die ik thuis wilde doen zijn voltooid. Hoewel de trackers niet zijn ingevuld is er dus wel een hoop gedaan :). Gelukkig kan ik dit allemaal nazien in mijn Bullet Journal.

Geen vrije weekenden, geen goed idee

Het was een maand waarbij geen weekend vrij was (gepland), dit moet ik de volgende keer dus anders doen. Geen vrije dagen, waarbij ik doel op, gewoon doen wat jezelf wilt doen wanneer je het wilt doen, in een maand is aan mij niet besteed. Dan wordt ik onrustig, omdat ik “mijn dingetjes” dan dus niet kan doen (of inhalen).

Trackers erin of eruit?

Ik heb getwijfeld of ik voor de komende maand toch weer trackers zou integreren, aangezien ik sommige dingen echt ga vergeten als ze niet “binnen het gezichtsveld” vallen, heb ik er toch (weer) voor gekozen om ze toch maar weer over te nemen. Ook de challenge doet weer mee, omdat het toch een punt van ontspanning is (als ik ze doe).

Nieuw

Toch weer iets nieuws toegevoegd, namelijk de “Mood Mandala”. Een idee dat via Instagram voorbijkwam van bujo.mama. Iets dat ik moet proberen, want het ziet er zo mooi uit!

View this post on Instagram

A post shared by Fiona ✨🖤✨ Mind Body Journal (@mindbodyjournal)

Mijn setup van december

Deze is dus niet heel veel anders als die van november, maar hier nog even wat foto’s van wat “nieuwe” items.

December_Setup

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.