Oktober setup en september review

Terugkijken op september

September is voorbij gevlogen. Na een rustige vakantieperiode is alles inmiddels weer in volle gang. Tijd om eens terug te kijken op september en ons voor te bereiden op oktober.Memories September Filled
Ik vind het terugkijken op de maand toch altijd interessant: wat heb ik bereikt, welke herinneringen heb ik opgeschreven en welke geluksmomentjes waren er in de maand. Hoe ging het met mijn “gewoontes”, zijn het inmiddels al gewoontes geworden, of neem ik ze gewoon weer mee naar oktober…Habittracker September Filled

Zijn er nog onafgeronde taken, bruindumps die nog verwerkt moeten worden, kortom wat moet er mee naar de volgende maand?

 

 

Setup van Oktober

Wat heb ik veranderd

We gaan weer terug naar de originele opzet van maand van de ‘bulletjournal’. Het is toch wel interessant om zoals Bohoberry een korte omschrijving te geven van de dag. Een soort korte reflectie, ook hebben we de bruindump toegevoegd want er moet meer….. veel meer uit het hoofd..Ook de habittracker is een beetje aangepast en onderverdeeld in verschillende focusgebieden.

Monthly oktoberHabittracker oktober

Wat blijft

De herinneringen en de grattitude (die ik sterren in mijn dag noem) blijven ongewijzigd. De hoogtepuntjes van mijn dag schrijf ik achter elkaar op, startend met het dagnummer.
Ook het budget blijft staan en ook de (Zentangle) challenge. Ik moet alleen nog even zien wat ik doe met dag 31…….:).
Grattitude oktober

Budget Oktober Challenges Oktober

Dus weer een heel nieuwe maand om alles anders/beter te doen!

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.