Opzet Bullet Journal 2017

Ik had niet gedacht dat het zou lukken om met het nieuwe jaar in een nieuwe bullet journal te starten, maar het is toch gelukt. Mede door het brainstormen over wat ik in de nieuwe Bujo zou zetten :).
De meeste zaken die gelijk gebruikt moeten gaan worden staan nu in mijn nieuwe Bujo. De “grotere” zaken, zoals het opstellen (eigenlijk het goed verwoorden) van doelen schuif ik nog even voor me uit. Die moeten in de eerste week van 2017 gevuld worden, da’s alvast een actiepunt voor het nieuwe jaar.

LEF

Ik heb voor deze Bujo gekozen voor het woord lef. Lef is wat ik nodig heb het komende jaar, vooral om mijn ‘grotere doelen in mijn leven’ te kunnen bereiken. Uit de comfortzone komen en mijn talenten ook buiten de veilige omgeving inzetten.

GEZONDHEID

GezondheidEen ander groot doel is mijn gezondheid. Ik ben goed op weg om op een gezonde BMI waarde te komen, maar ook aan de andere kritische gezondheidsscores zoals vetpercentage (….) en buikomvang word gewerkt. Bij allen heb ik mijn bedenkingen (meer van hoe? meet je), maar hoger moeten de getallen in elk geval niet worden. Ik had nooit gedacht dat ik sporten leuk zou gaan vinden ?. Nou ja, sommige sporten dan… Want hardlopen, dat vind ik niets…
Om alles makkelijk op 1 spread te krijgen is alles in percentages weergegeven. Waarbij mijn streefgewicht als 100% is gedefinieerd.

Voortgang van de doelen

Zoals ik in mijn vorige blog al had aangegeven, miste ik de voortgang/review van de doelen. Hiervoor zet ik de maandelijkse terugblik in, deze komt naast de wekelijkse review. Welke ik op een uitklappagina heb geschreven.
De maandelijkse review moet nog inhoud krijgen, maar ik wil in ieder geval op een of andere manier vastleggen waar ik sta ten opzicht van alle gestelde doelen.

Jaarlijkse Templates

Ik zal niet veel uitleggen bij de verschillende templates, ze spreken veelal voor zichzelf, maar schroom anders niet om een bericht achter te laten.

Opzet Bullet Journal - Jaarkalender 2017
Jaarkalender, altijd handig
Een overzicht om mijn uren bij te houden.
Een wachten op lijst, deze word wekelijks nagekeken in de weekly review.
Een futurolog, hier komen ook de verjaardagen en andere feesten in.

 

Ook een calendex voor alle zaken die binnen de bujo toegewezen worden aan een datum
Boeken
Een plank voor de boeken die ik moet lezen (deze staan al heel lang op mijn boekenplank, die ik wil lezen en de boeken die ik ‘gewoon’ lees
Level 10 life, hoe bereik je je 10 op de doelen.

 

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: