Plan november met me en blik terug op oktober

Wat vliegt te tijd toch! Het is volgende week alweer november. Tijd dus om een nieuw maand op te zetten in mijn Bujo: Plan november met me en we blikken snel even terug o oktober.!

Terugblik op oktober

In ons gezin/familie gaat het nooit ‘normaal’ zo lijkt het tenminste. Is het ene familielid niet hersteld van een operatie, gaat de volgende het ziekenhuis in….met zelfde klachten en operatie….Gelukkig ziet het er allemaal goed uit, maar het zou fijn zijn als november een relaxte maand wordt zonder ongeplande stressmomenten……. want geplande stressmomenten zijn er in deze maand genoeg….

Dankbaarheid,Herinneringen & Gewoontes

Her en der zijn er gaten gevallen in het dankbaarheidsdagboek, maar over het algemeen is deze goed ingevuld, in tegenstelling tot de gewoonte tracker, welke toch weer erg leeg is…. we gaan deze toch maar weer aanpassen. Ik heb hem nodig om me aan zaken te herinneren, maar ja, dan moet je wel de tijd nemen om deze in te vullen……
Wat ik wel vaker doe, maar vaak ook vergeet is een Mijn Maand, waarin ik de hoogtepunten van de maand nog eens opsom, van allerlei gewone dagelijkse dingen.

HerinneringMijn Maand Oktober

Wekelijks overzicht

Het wekelijks overzicht bevalt prima, ik kan me focussen op de doelen die ik mezelf heb gesteld en al het andere komt op een ander moment. Ik noem het mijn dashboard. Hierop staan de dingen die MOETEN en al het ander MAG….Wekelijks Dashboard

Dailies

In de dialies schrijf ik (tenminste dat is wel het doel) wat er die dag is gebeurt en waar ik eventueel nog aan moet denken voor de volgende dag. Een soort dagboekdeel is dat dus geworden.

Plan november

Het fijne van een Bujo is dat je ervan kunt maken wat je zelf wilt, dus ook deze maand passen we weer wat zaken aan.

Humeur

Ik wil mijn humeur eens gaan volgen , daar heb ik een leuk idee voor wat mij twee vliegen in een klap oplevert (dat is tenminste de bedoeling). Als het goed uitpakt zie je hier volgende maand vast plaatjes van (of af en toe op instagram).

Dankbaarheid

Het dankbaarheidslogboek krijgt ook eens een andere indeling, omdat ik vind dat dit toch wat meer aandacht nodig heeft. Zeker na afgelopen maan vind ik het goed om (meer) bewust na te denken over de dingen waarvoor je dankbaar bent en dat is soms niet in 1 woord of zin uit te drukken.

Trackers

Trackers…..de haat/liefde verhouding, maar we gaan het weer proberen, met “slechts” 4 waarop nu echt de focus moet liggen deze maand. Opgevrolijkt met een passende quote.

Gewoontes November

Herinneringen

Het is leuk (en soms ook makkelijk) om terug te kijken wat je de hele maand nu eigenlijk voor hoogte punten hebt meegemaakt. Soms denk ik: ik heb niets gedaan deze maand, maar als ik deze bladzijde dan opensla en zie wat ik allemaal genoteerd heb dan denk ik vaak: ” O, ja!”.
Dit blijft een leuke pagina om naar terug te bladeren.

We gaan weer productief aan de slag in november!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.