Procrastinator in 2022

Plannen in 2022

Mijn woord van het jaar 2022 is creativiteit. Ik wil in mijn dagelijks leven daar dus de nadruk op geven. En dat zul je als het goed is ook terug gaan zien hier op mijn blog. Omdat er een wijziging is geweest in mijn vrije dag zal de publicatiedatum van de blog verschuiven van de woensdag naar de zaterdag. De tijd zal hetzelfde blijven, je kunt met je kopje koffie om 10:00 een nieuwe blog lezen.

pillows on sofa
Photo by Keegan Checks on Pexels.com

Ideeënlijstje 2022

Op het ideeënlijstje van 2022 staan dus vooral creatieve ideeën, ook omdat daar vraag naar is. Dus als je iets besproken wilt zien, of mijn visie op iets wilt weten, laat me dat vooral weten. Ik zal dus weer wekelijks een blog (proberen) te publiceren en zo jullie mee te nemen in mijn wereld van creativiteit en organisatie.

Junk Journal
Junk Journal

Omdat ik Notion ook een fijn product vind, zal ik daar ook over schrijven. Wil je daar meer over weten of iets specifieks, laat het me dan ook weten! Maar de nadruk zal vooral gaan liggen om de creatieve kant van het (bullet) journalen.

Laatste post van het jaar.

Dit is dus de laatste post van het jaar. Ik wens jullie een goede jaarwisseling en ik zie jullie 6 januari weer terug. Zet de lijm en het papier alvast maar klaar!

pexels-photo-5717479.jpeg
Photo by Polina Kovaleva on Pexels.com

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.