Project 333 – Evaluatie sept – nov

Mijn eerste capsule periode is bijna voorbij en ik heb al veel geleerd. Als je wilt weten wat project 333 ook al weer was kijk dan even terug naar deze blog

Startdatum

Ik dacht handig te beginnen op 1 september, de maand waarin een seizoen verandert. Dat bleek ik de praktijk niet zo heel handig.
Begin september was het nog heel heet met temperaturen ruim boven de 20 graden, terwijl het nu, eind november tegen of onder het vriespunt is.
Ik had gelukkig nog wat ruimte om iets toe te voegen..

Wijzigingen in de capsule

Toegevoegd:
– waterdichte zomerjas
– wandelschoenen
– tuinbroek (alleen binnen te dragen)
– 2 t-shirts (eigenlijk als onderkleding, maar ook als bovenkleding gebruik)

Verwijderd:
De zwart/gele broek ging al snel stuk. Vanwege een fout in de constructie. Dus terug naar de winkel ermee, maar geen nieuwe voor mee terug genomen

Niet gebruikt:
Jurk… maar waarschijnlijk meer omdat ik deze niet in mijn kast heb gehangen……

Wat valt me op

Mijn lievelings blouse is versleten…… de spijkerblouse. Maar zeker nog heerlijk om in en rond het huis te dragen.
Met de 25 stukken die ik oorspronkelijk had uitgekozen is het me gelukt om 28 outfits samen te stellen (en dan alleen broek/blouse (of trui). In combinatie met de schoenen en de vesten kun je hier nog het meervoudige van maken. Dus eigenlijk elke dag een andere outfit!!!! Dus theoretisch kan ik met nog minder kleding, aangezien ik sommige kledingstukken misschien maar 1x heb gedragen deze periode.

Conclusie

We maken voor de volgende maanden weer een nieuwe capsule. Een deel zal hetzelfde blijven, maar de dunne broeken en t-shirts zullen meer plaats maken voor dikkere broeken en truien…. ben benieuwd of de jurk de volgende periode wel gedragen wordt.

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.