Project 333 – Wat heb ik nodig

Alle kleren zijn verdeeld in mooie stapeltjes, maar wat heb ik eigenlijk nodig?
Dat is natuurlijk afhankelijk van wat je de hele dag doet (en hoe vaak je wast). Ik heb een baan waarbij ik mijn eigen casual kleding aan mag/moet. Dus hoef ik niet apart kleding te hebben voor kantoor.Sportkleding telt niet mee evenals slaapkleding, blijft er nog ontspanning over. Aangezien alleen de zaterdag soms wordt gebruikt als “het maakt niet uit wat je aanhebt” dag, maak ik de volgende verdeling

Broeken, shirts, schoenen en accessoires

Dit is wat ik selecteer:

  • Broeken: 4 stuks
  • Truien: 2 stuks
  • T-shirts: 4 stuks
  • Blouses: 6 stuks
  • Jurk: 1 stuk
  • Schoenen: 4 stuks
  • Jassen: 2 stuks
  • Vesten/blazer: 2 stuks

Totaal 25 items voor dagelijks gebruik

Wanneer ik bovenstaande optel kom ik op 25 items.
Heb ik nog 7 items over, te gebruiken voor accessoires (riem 2 stuks) en mijn weekendkloffie (2 stuks) en 3 kettingen/armbanden…(die ik weinig draag, maar als ik er 3 ga uitzoeken is dat ook leuk als aanvulling)

We gaan zien hoe dit gaat werken

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.