Vakantie Bujo (2) – Destination Anywhere

Zo, de eerste werkweek zit er op en het is tijd om weer een stukje te schrijven voor mijn blog.
Allereerst hoop ik dat jullie ook allemaal een goede vakantie hebben gehad. Wij wel in elk geval, het weer heeft ons doen besluiten om naar noord Frankrijk te vertrekken, om precies te zijn, Bretagne. In het zuiden van Bretagne waren manlief en ik al een keer geweest, maar het noorden moest toch ook interessant zijn. Kortom op naar het zuiden.

Omdat ik mijn Bullet Journal niet mee wilde nemen, maar toch het plezier van het schrijven, tekenen en plakken niet wilde missen, ging er toch een Journal mee. Die ik heb omgedoopt Travel Journal. Lees ook deel 1

Kortom hij is de hele vakantie aangevuld met verschillende typen van journaling:

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

One Pingback

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.