Wie ben ik?

Ik ben..

 • ik (tenminste ik doe een poging tot 🙂 );
 • vrouw van;
 • moeder van 2 tieners;
 • kenniswerker (werknemer);
 • mantelzorger (tenminste zo noemen ze dat) voor zoon met ASS;

Mijn hobbies:

 • websurfing
 • kanoën
 • wandelen
 • fröbelen in mijn Bullet Journal/Art Journal
 • fitness
 • lezen

bovenstaande zorgt ervoor dat ik altijd op zoek ben om mijn tijd (en dat van mijn gezin) te stroomlijnen, zodat ieder het naar zijn zin heeft.

In 2011 ben ik op zoek gegaan naar “de manier” om alles rondom mijn leven te organiseren. En ben toen ook het schrijven hierover gestart (onder een ander sitename). Eerst startende om alles rondom mijn werk netjes te organiseren en langzaam uitbreidend naar het huishouden.

Inmiddels zijn we in 2016 starten we een nieuwe site, maar zullen we de weg die we tot nu toe hebben afgelegd in de wereld van het “werk organiseren” beschrijven in deze blog. Want ik denk dat jij hier ook wat aan hebt!

O ja, ik ben ook een uitsteller, vandaar PROCRASTINATOR. Dat kost ook veel tijd…..

Veel leesplezier!

Lydia a.k.a.

Lizzy