Woonkamer renovatie plannen in je Bullet journal

We zijn bezig om te kijken hoe we de woonkamer kunnen restylen. We wonen er alweer enige jaren en ik ben uitgekeken op de kleur muur die we nu hebben. Aangezien behangen (voor mij) een eitje is en dit een rechte muur is, kan dit in theorie zo geregeld zijn. Maar de “procrastinator” laat er enige tijd overheen gaan.

Het plannen

Het mooie van een bullet journal is dat je gewoon, waar je ook bent in je bullet journal je ideeën aan het papier kan toevertrouwen. Met tekeningen, woorden en plaatjes maak je je idee zichtbaar. Al mijn ideeën kan ik kwijt op deze pagina.

Ik ben niet alleen

Het perfectionisme is niet alleen de reden dat hier enig uitstelgedrag wordt vertoon. Aangezien ik met meerdere mensen in dit huis woon, heeft iedereen wel wat te zeggen over de ideeën die ik inmiddels met ze heb gedeeld. De kleuren zijn goed gekeurd, maar….. wat heb je een hoop kleuren groen… en de een vind een motief niet mooi en de ander de kleur niet….

Alle ideeën verzameld

Woonkamer ideeën in je Bujo
Woonkamerideeën in mijn Bujo

Inmiddels is de pagina een soort moodboard geworden van alle informatie.

  • wat willen we in de ruimte,
  • welke kleuren willen we gebruiken en
  • voor welke onderdelen in de woonkamer gebruiken we de kleuren
  • hoe willen we dat het eruit gaat zien

Nu nog het eindresultaat

Ik weet zeker als we alles op een rijtje hebben, dit een mooi boodschappenbriefje is om inkopen te gaan doen en een naslagwerk voor

WoonkamerRenovatie in Bujo

Laat me weten wat je ervan vindt!!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.