Over mij

Ik ben een uitsteller, er zijn altijd wel redenen waarom iets niet (nu) gedaan kan worden. Vandaar de naam Procrastinator van dit blog, het engelse woord voor uitsteller. Mijn hoofd zit vol met goede ideeën, voornemens, afspraken. Maar volgens David Allen is je hoofd voor het hebben van ideeën, niet voor het onthouden van ze.

David Allen

“Your mind is for having ideas, not holding them.”

Na een burn-out waardoor ik met beide benen keihard op de grond werd gezet kwam ik tot de conclusie dat ik, naast mijn werk, mijn gezin (met een kind met ASS) mijn vrienden, ook (nog) mijzelf aandacht moest geven. Daarom ben ik op zoek gegaan naar manieren hoe ik, beter voor mijzelf kon zorgen, in de 24 uur per dag die iedereen heeft.

Ben jij ook op zoek naar hoe je je leven meer kunt organiseren, waar je extra tijd vandaan kan halen, hoe je orde schept in al je gedachten en je hoofd leger kan maken?

Expressie op papier

Mijn manier om alles onder controle te houden is het gebruik van ‘journals’ (een dagboek dekt te lading niet).

Vooral de bullet journal is mijn rots in de branding. Mijn externe brein. Dus heb je wat met pen en papier dan zit je hier goed.

In dit blog vind je mijn leerproces, mijn manieren om mijn leven meer inhoud te geven en mijn hoofd zoveel mogelijk leeg te houden. En om, naast de liefde die ik geef aan iedereen om mij heen, ook mijzelf dezelfde liefde te geven.

Ik help graag mensen, het liefst op de achtergrond, zo onzichtbaar mogelijk. Mijn zoektocht naar rust en overzicht vind je terug in deze blog. Als je samen met mij deze tocht wil maken, geef je dan op voor mijn nieuwsbrief waardoor je op de hoogte wordt gehouden van de laatste blogposts.

Scroll naar boven